חייגו עכשיו 054-4417980 054-4417980
צור איתנו קשר
כפתור לפתיחת תפריט נגישות

תפריט נגישות

ייעוץ והדרכה בנושא בטיחות מזון ו- HACCP

נסים טבו מתמחה ומדריך בתחום
HACCP – Hazard Analysis critical control points
אשר עוסק בנקודות בקרה קריטיות של ניתוח סכנות, למידע נוסף לחצו כאן

ייעוץ, הדרכה ולימוד בעל עסק את כל הקשור בתכנון בית העסק על פי “התקנות תברואה לבתי אוכל” , האופן הראוי והרצוי על פיו יפעל העסק על פי התקנות לחוק, למען שמירה על בטיחות העובדים ועל בריאות הסועדים.
משרד הבריאות שם לפניו מספר דגשים בכדי לשמור על בטיחות המזון:

הבטחת תזונה – לקדם סביבה המאפשרת גישה לתזונה הולמת, מעוררת ומעודדת את החברה לבחור במזון הקשור בבריאות.

הבטחת תזונה ברוח ההנחיות – לאפשר הזנה ברוח ההנחיות לקבוצות באוכלוסיה שאינן יכולות ומסוגלות לבצע בחירה מודעת של התזונה.

בטיחות מזון – להגן על בריאות האזרחים על ידי הבטחת אמינות העוסקים בשרשרת המזון הנצרך, המשונע, המשווק, הנסעד, המיוצר או המיובא לישראל

.
איכות המזון – להגן על האוטנטיות והסטנדרטים המחייבים מזון ושירותי הזנה.

אבטחת מזון – להגן על מצבם התזונתי של האזרחים תוך הבטחת נגישותם למזון במידה נאותה לקיום חיים פעילים ובריאים, בכל זמן, כולל בזמן חירום.

ידע איתור ומניעה תזונתיים– לאסוף מידע על הרכב המזון הישראלי ועל המצב התזונתי של האוכלוסייה בישראל ולאתר אוכלוסיות  בסיכון ואוכלוסיות עם צרכים ייחודיים.

זו בדיוק הסיבה אשר מומלץ לקחת יועץ בטיחות מזון, אשר מכיר היטב את כל חוקי משרד הבריאות ויכוון גם אתכם לעסק בטוח ובריאותי

אשמח לענות לכל פנייה, ניסים טבו, יועץ בטיחות מזון

לתאום פגישה, השאר פרטיך ונחזור אליך בהקדם נסים טבו - 054-4417980